Roselle (7 personen, Vacance)

Het schip is geschikt voor vijf personen, heeft twee aparte hutten en is zeer comfortabel ingericht. Zo hebben beide hutten een eigen elektrisch toilet en is er een douche aan boord.

Er kunnen nog twee slaapplaatsen bij gemaakt worden door de zitplaatsen in de salon om te bouwen, zodat het schip maximaal 7 personen kan bergen.

De boot is van alle gemakken voorzien. U vindt aan boord onder andere een keuken met compleet keukeninventaris en magnetron. Verder is er een TV, DVD en CD-speler, zodat u ook tijdens slecht weer zich aan boord kunt vermaken. Het hele schip is voorzien van dubbelglas waarbij er geen condens ontstaat en u dus altijd van de natuur en het uitzicht kunt genieten.

Deze boot wordt verhuurt door Yachtcharter Friesland.

Naar Yachtcharter Friesland

Huurboot roselle

Details


Vaste slaapplaatsen5
Ombouw slaapplaatsen2
MerkVacance
Lengte11.00 m
Breedte3.70 m
Diepgang1.00 m
Doorvaarhoogte2.65 m / 4.00 m
Watertank500 ltr.
Dieseltank500 ltr.
Motor (Deutz)106 pk (78 kW)
Schema roselle
Legenda
1x één persoonsbed3x twee persoonsbedVerwarmingWarm en koud waterDouche2de toiletHuisdieren in overleg toegestaanKoelkastMagnetronKluisRadioCD spelerTV DigiteneOmvormerWalstroom aansluitingGPS navigator/kaart plotterSnelheidsmeter/logKompasDieptemeterRoerstandaanwijzerZwemplateauAnkerlierBoegschroefVuilwatertankStofzuiger

Foto's

01-roselle-zijkant
02-roselle-voorkant
03-roselle-stuur-buiten
10-roselle-salon
11-roselle-salon
12-roselle-keuken
13-roselle-bed-voorin
14-roselle-bed-achterin
15-roselle-toilet
16-roselle-toilet-douche