Jassana (7 personen, Vacance)

Het schip is geschikt voor vijf personen, heeft twee aparte hutten en is zeer comfortabel ingericht. Zo hebben beide hutten een eigen elektrisch toilet en is er een douche aan boord. Er kunnen nog twee slaapplaatsen bij gemaakt worden door de zitplaatsen in de salon om te bouwen, zodat het schip maximaal 7 personen kan bergen.

Het schip biedt veel bergruimte, waardoor het zeer aangenaam vertoeven is voor een langer verblijf aan boord. De binnenruimte van dit elf meter lange schip is verrassend groot. De boegschroef maakt deze Vacance gemakkelijk wendbaar.

Het hele schip is voorzien van dubbelglas waarbij er geen condens ontstaat en u dus altijd van de natuur en het uitzicht kunt genieten.

Deze boot wordt verhuurt door Yachtcharter Friesland.

Naar Yachtcharter Friesland

Huurboot jassana

Details


Vaste slaapplaatsen5
Ombouw slaapplaatsen2
MerkVacance
Lengte11.00 m
Breedte3.70 m
Diepgang1.00 m
Doorvaarhoogte2.80 m / 4.00 m
Watertank500 ltr.
Dieseltank500 ltr.
Motor (Deutz)78 kW
Schema jassana
Legenda
1x één persoonsbed3x twee persoonsbedVerwarmingWarm en koud waterDouche2de toiletHuisdieren in overleg toegestaanKoelkastMagnetronRadioCD spelerTV DigiteneOmvormerWalstroom aansluitingSnelheidsmeter/logGPS navigator/kaart plotterKompasDieptemeterZwemplateauAnkerlierBoegschroefVuilwatertankRoerstandaanwijzerStofzuiger

Foto's

01-jassana-varend
02-jassana-varend
03-jassana-varend
04-jassana-varend
10-jassana-salon
11-jassana-salon
12-jassana-keuken
13-jassana-bed-voorin
14-jassana-bedden-achterin
15-jassana-tiolet